Sortida Palau Robert


L'aigua, tan desitjada, ha caigut i està caient, però en en nostre país no estem acostumats a ella i quan cau quedem com paralitzats, estorats davant el raro event. En els països plujosos, la pluja forma part de la quotidianitat, ningú no s'estranya i la gent desenvolupa la seva vida com si res, ignorant-la.
Nosaltres esperàvem i desitjàvem un dia net i assolellat el dia 11 de maig per a mostrar a molta gent les belleses de les nostres contrades com si féssim un viatge dalt d'un helicòpter: paisatges trencats, però acolorits i harmoniosos amb una vegetació exuberant que deixen bocabadats. Però les previsions meteorològiques ens eren contràries i la gent es va quedar a casa resguardant-se de la pluja esperada.
Una estona sense pluja i algunes ullades de sol ens van animar a emprendre l'excursió programada dintre de les que organitza el Palau Robert. Érem pocs, una dotzena i la majoria érem del Centre Excursionista, però tres persones que havien vingut de fora mereixien el petit esforç. Vam seguir la ruta determinada des de Cantonigròs`pel pla d'Ardura, l'Aubet i la Serra de Tavertet. El temps, variable, s'aguantava i semblava que ens permetria fer tota l'excursió sense mullar-nos. El clima entre els excursionistes, càlid i entusiasta. Arribats al pont de Bauma destral, el sol lluïa, però com va aparèixer va desaparèixer. El camí ple de flors: polígales, veròniques, margarides, pixallits... i les curioses orquídies símies. Quan les fotografiàvem vam comença a caure les primeres gotes i aviat vam treure les jaquetes i les capelines.
En arribar al punt més interessant de la ruta: la cinglera sobre la Corbera i el Noguer, on pensàvem deixar la gent admirada, la pluja i les boirines ho enterenyinaven tot. Mala sort!
Ja nomé quedava que tornar a Cantonigròs passant per Casacoberta, can Gavatx i can Gispet. I a can Colom un aperitiu graciosament ofert per la casa d'embotits.
Malgrat tot, havíem gaudit d'una bona excursió amb companyonia, bon humor i estàvem satisfets, que a fi de comptes és el que volíem.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Camí d'en Jesús

Sortida conjunta d'esquí de fons