Camí d'en Jesús

El darrer 19 de desembre es va inaugurar el “Camí d’en    Jesús”, un camí en record del darrer president del centre, Jesús Serrat, que ens va deixar aquest estiu. Aprofitant la pujada del pessebre, els socis i sòcies van poder trepitjar el nou sender, que puja al Pla d’Aiats resseguint la seva magnífica carena.


El “Camí d’en Jesús” és un sender que ens dona una alternativa als camins tradicionals de pujada al Pla d’Aiats. Així doncs, un cop passat el Coll del Bram en direcció a Aiats, a l’altura del Torrent d’Aiats, s’enfila un camí dret i interessant a la nostra esquerra, marcat per un cartell de fusta molt visible. És un sender força exigent, amb dos trams equipats amb cordes i un pas exposat abans d’arribar a dalt. Així doncs, ressegueix la carena de la cara oest del Pla d’Aiats, fins a portar-nos al camí habitual.

Des del Centre volem remarcar el lligam sentimental que té aquest camí per molts dels nostres socis i, per tant, la necessitat de cuidar-lo entre tots aquells que hi passem.

Final del sender.

Podreu trobar la ruta del camí al següent enllaç:  Camí d'en Jesús

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Sortida conjunta d'esquí de fons