Sortida conjunta d'esquí de fons

 

El pròxim 30 de gener es farà la primera sortida de l’any dels Isards, una sortida conjunta d’esquí de fons. La trobada tindrà lloc a l’estació d’esquí nòrdic de Guils de Cerdanya, tot i que, i com en tota activitat de muntanya, es podrà canviar d’estació en cas que l’estat de la neu no sigui l’adequat. Aquell que ho vulgui també tindrà l’opció de fer algun dels circuits de raquetes. Recordem que cal ser soci del CEE per tal de poder participar en les sortides del centre.

La informació a tenir en compte és la següent:

  • Punt de trobada: ens trobarem a les 7 del matí a la Plaça Nova el dia 30 de gener.
  • Material: ens cal dur roba d’abrigar (no pas d’esquí alpí), guanys, ulleres de sol i protecció solar. A més a més, haurem de portar esmorzar, dinar, beguda i ganyips. El material d’esquí o raquetes el llogarem a la mateixa estació, així com la tramitació de la llicència de dia, que també es farà allà mateix.
  •  Preus (consultar a la web per a altres combinacions de preus):

·         Forfet d’esquí d’adult: 13 €

·         Lloguer de l’equip complet d’esquí: 15.50 €

·         Forfet de raquetes d’adult: 6 €

  • Informació necessària per a la inscripció: nombre de persones, nom i cognom, alçada i número de peu de cada una, i si faran esquí o raquetes.

Cal inscriure's abans de divendres 28 de gener a partir d'un WhatsApp o una trucada en horari de tardes al 626 52 75 51 (Àngels).

 

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Camí d'en Jesús