ISARDS Sortida amb BTT

Sortida BTT: Volta per l’Alt Empordà els dies 24, 25 i 26 de Juny.
La sortida durarà tres dies. Farem una circular per l’Alt Empordà. Anirem amb cotxes a Sant Pere Pescador i des d’allà sortirem.
Divendres 24 de juny Sortida Plaça de l’Esquirol a les 9 h del matí amb cotxes fins a Sant Pere Pescador. Comencem a pedalar a Sant Pere Pescador (cap a les 11). Arribarem a Castelló d’Empúries (km 11 aprox.), on visitarem el poble i dinarem. Continuarem cap a Vilanova de la Muga, Marzà i Garriguella Total uns 27 Km i 80m D+. Dormirem al càmping Vell Empordà de Garriguella. Etapa planera i fàcil. Anirem tots junts
Dissabte 25 de Juny Garriguella, Vilamaniscle, Espolla i Capmany Sortirem tots junts. Anirem cap a Vilamaniscle i seguidament cap al monestir de Sant Quirze de Colera. Aquí esmorzarem i qui vulgui podrà visitar el monestir (3 euros). - Opció 1: Continuarem per una pujada molt forta cap al Coll de la Platja i Mas Pils. Arribarem a Espolla on dinarem. - Opció 2: Recularem 4 Km i anirem cap a Rabós i Espolla. On trobarem l’altre grup i dinarem tots junts. Aquesta alternativa té menys desnivell i serà més adequada per la gent menys entrenada. Després de dinar continuarem tots junts cap a Capmany. Dormirem al càmping l’Albera de Capmany. Aquesta serà l’etapa amb més desnivell de la sortida. Opció 1: 35,6 km i 646m D+. Opció 2: 33,2 Km i 439m D+.
Diumenge 26 de juny Capmany, Peralada, Vilanova de la Muga, Castelló d’Empúries, Sant Pere Pescador. Etapa planera amb molts pocs desnivells. 38 km 66D+. Intentarem arribar a Sant Pere Pescador a l’hora de dinar.
 ACLARIMENTS: • Durant els tres dies cal ser autosuficients en quan a menjar i dormir. Així doncs cal portar sacs de dormir, tendes, menjar... • Sortida recomanada a partir de 8 anys, tot i que els més petits, si els ajuden, també ho poden fer. • També us podeu afegir en algun punt i fer part del recorregut, cap problema! • Cal estar una mica acostumat a pedalar ja que totes les etapes tenen algun desnivell (especialment la segona).
• El diumenge dia 12 a les 6 de la tarda al local del C.E.E., farem una reunió informativa per aclarir dubtes, explicar la ruta i muntar alternatives per als mes petits.

• Per participar en la sortida cal ser soci del C.E.E. i estar federat, petits i grans! (la llicència temporal per 3 dies val 9,3 euros) Cal inscriure’s abans del dijous 17 de Juny trucant o Whats Cal inscriure’s App: Jesús : 669227955 o Cristina: 667972843

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Camí d'en Jesús

Sortida conjunta d'esquí de fons