LLicencies 2017

Els propers divendres dies; 9, 16 i 23 de desembre, de les 21,30h fins les 23h, al local del Centre Excursionista Esquirol (edifici d'entitats), es tramitaran els carnets federatius del proper any 2017. (Un cop passats aquests dies, només tramitarem carnets el primer divendres de cada mes "NO FESTIU" i el mes d'agost tanquem per vacances).

Us adjuntem les tarifes (no han canviat), aquest any s'ha incorporat la quota familiar i s'ha guanyat amb prestacions. Per qualsevol dubte us podeu posar en contacte amb nosaltres a través d'aquest correu electrònic o bé el dia que fem els carnets.

Aquest any per poder tramitar l'assegurança necessitem "sí o sí" "obligatòriament" el document de protecció de dades signat (NO PODEM TRAMITAR CAP CARNET SENSE AQUEST FULL EMPLENAT I SIGNAT). Us fem arribar el document o si voleu el mateix dia al local del CEE tenim fulls per omplir "les lleis ens hi obliguen".

Nota: Recordeu que l'assegurança del 2016, té validesa fins el dia 31 de desembre, a partir del dia 1 de gener ja no estem coberts.
LLicencies 2017
https://ssl.gstatic.com/ui/v1/icons/mail/images/cleardot.gif


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Camí d'en Jesús

Sortida conjunta d'esquí de fons